Sarat lan Ketentuan

Paling dianyari: Maret 22, 2019

Delengen Katentuan Pangguna ("Syarat", "Katentuan Pangginaan supados") kanthi teliti sadurunge nggunakake situs web https://webtk.co (Layanan ") sing dioperasikake dening The Rebel Marketer (" us "," we " "Kita").

Akses sampeyan lan nggunakake Layanan iki kahanan ing sampeyan nampa lan tundhuk Sarat iki. Syarat iki ditrapake kanggo kabeh pengunjung, pangguna lan liya-liyane sing ngakses utawa nggunakake Layanan.

Kanthi ngakses utawa nggunakake Service sampeyan setuju kanggo bound dening Sarat iki. Yen sampeyan ora setuju karo bagian apa wae, sampeyan ora bisa ngakses Layanan.

akun

Nalika nggawe akun karo kita, sampeyan kudu menehi informasi sing akurat, lengkap, lan saiki kapan wae. Gagal nglakoni mangkono iku minangka nerbitake Ketentuan, sing bisa nyebabake pambusakan akun sampeyan ing Layanan kita.

Sampeyan tanggung jawab kanggo njaga pangguna sandhi sing sampeyan gunakake kanggo ngakses Layanan lan kanggo kabeh aktivitas utawa tumindak miturut sandhi, apa sandhi sampeyan karo Layanan kita utawa layanan pihak katelu.

Sampeyan setuju supaya ora menehi katrangan sandhi marang pihak katelu. Sampeyan kudu ngabari awake dhewe sakwise weruh saka nerbitake keamanan utawa panggunaan akun sing ora sah.

Intelektual

Service lan konten, fitur lan fungsi asli lan bakal tetep properti eksklusif The Rebel Marketer lan sing menehi lisensine.

Pranala menyang Liyane Situs Web

Layanan kita bisa ngemot pranala menyang situs web pihak katelu utawa layanan sing ora diduweni utawa dikontrol dening The Marketer Rebel.

Marketer Rebel ora duwe kontrol, lan ora tanggung jawab kanggo, konten, kawicaksanan pribadhi, utawa praktik saka situs utawa layanan web pihak katelu. Sampeyan uga ngakoni lan nyatakake yen Marketer Rebel ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab, kanthi langsung utawa ora langsung, kanggo karusakan utawa kerugian sing disebabake utawa miturut omongane uwong sing disebabake utawa gegayutan karo panggunaan utawa perduli babagan konten, barang utawa layanan sing kasedhiya ing utawa liwat situs web utawa layanan kasebut.

Kita banget menehi saran supaya sampeyan maca syarat lan katrangan lan kawicaksanan pribadi samubarang situs utawa layanan web pihak katelu sing dikunjungi.

Nggon mandeg

Kita bisa ngeculake utawa ngeculake akses menyang Layanan kita kanthi langsung, tanpa kabar utawa tanggung jawab, kanthi alasan apa wae, kalebu tanpa watesan yen sampeyan nerak Ketentuan.

Kabeh pranata sing kasebut miturut syarat-syarat kasebut kudu tetep mandhek, kalebu, tanpa watesan, pranata kepemilikan, pambatalan jaminan, indemnity lan watesan tanggung jawab.

Kita bisa ngilangi utawa ngeculake akun sampeyan kanthi langsung, tanpa ana kabar utawa tanggung jawab, kanthi alasan apa wae, kalebu tanpa watesan yen sampeyan nerak Ketentuan.

Sawise pensiun, hak sampeyan nggunakake Layanan bakal langsung mandheg. Yen sampeyan pengin ngakhiri akun sampeyan, sampeyan mung bisa nyetop layanan kasebut.

Kabeh pranata sing kasebut miturut syarat-syarat kasebut kudu tetep mandhek, kalebu, tanpa watesan, pranata kepemilikan, pambatalan jaminan, indemnity lan watesan tanggung jawab.

wewaler

Panggunaan Layanan kasebut ana ing resiko sampeyan. Layanan kasebut kasedhiya ing basis "AS" lan "AS KELAS". Service kasebut kasedhiya tanpa jaminan apa wae, manawa diwenehake utawa diwenehake, kalebu, nanging ora diwatesi, jaminan warata dagang, kebugaran kanggo tujuan tartamtu, non-pelanggaran utawa mesthi kinerja.

Hukum Pamrentah

Syarat iki bakal diatur lan diajuk manut karo hukum Prancis tanpa menehi pratelan marang konflik angger-anggering hukum.

Gagal kita nglindhungi hak utawa ketentuan saka Ketentuan iki ora bakal dianggep waiver hak kasebut. Yen katemtuan kasebut ora sah utawa ora bisa dileksanakake dening pengadilan, pranata-pranata sing isih ana ing Ketentuan iki tetep tetep. Persyaratan iki nyakup kabeh persetujuan antarane kita babagan Layanan kita, lan ngganti lan ngganti sembarang prajanji sadurunge kita bisa duwe antarane kita gegayutan Service.

Kaca-kaca sing

We nulis hak, kanthi discretion kita, kanggo ngowahi utawa ngganti Katentuan iki sawayah-wayah. Yen revisi dadi materi, kita bakal nyoba kanggo menehi paling dina 30 dina sadurunge syarat-syarat sing anyar ditrapake. Apa sing dadi owah-owahan materi bakal ditemtokake miturut kaputusan kita dhewe.

Kanthi terus ngakses utawa nggunakake Service kita sawisΓ© rΓ©visi kasebut dadi efektif, sampeyan setuju kanggo bisa digabung karo istilah sing wis diubah. Yen sampeyan ora setuju karo istilah anyar, mangga mandheg nggunakake Layanan.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Katentuan iki, hubungi kami.

Nuduhake yaiku ngrawat ...