jujur Webtalk Review - Hukuman gedhe utawa kesempatan gedhe?

Webtalk iku platform inovatif sing diundang. Iku jaringan sosial lan bisnis sing nuduhake kesepakatan karo Facebook, LinkedIn, lan Amazon. Minangka nyurung, wis apik program affiliate, nanging iki mung tip saka gunung es kanggo media sosial lair sing anyar.

The Webtalk platform wis dikembangake dening klompok pangembang bakat kanggo babagan 8 taun saiki. Fitur kasebut diluncurake ing tahap-tahap, ningali kabeh sesanti saka platform.

sawise Webtalk Beta dirilis ning Juli 2018, jumlah panganggo wis tuwuh banget, lan ing Oktober 2018, Webtalk wis ngrambah babagan 1 yuta pangguna ing tahap testing beta.

Pangguna ngomong sing Webtalk minangka pendekatan kanggo ngawasi koneksi kanthi cara sing unggul saka sawetara platform media sosial liyane. Kanggo sing paling akeh, iku minangka pendekatan kanggo nuduhake data sing ora kaya saiki sing ditawakake dening media sosial apa wae.

Miwiti

jujur Webtalk Review - Hukuman gedhe utawa kesempatan gedhe? 1

Yen sampeyan pengin nggawe Webtalk akun, bakal becik kanggo ngetutake tata cara iki:

  • jujur Webtalk Review - Hukuman gedhe utawa kesempatan gedhe? 2Cara paling cepet lan paling migunani yaiku nggabungake Webtalk Tim Bintang, amarga bakal nambah akeh kaluwihan kanggo sampeyan Webtalk anggota, kaya 50% tim share kanggo urip.
  • Sawise sampeyan entuk link undhangan, klik link kanggo kaca dhaptar.
  • Isi jeneng, alamat email, nomer seluler, sandhi, lan lair tanggal.
  • Banjur klik ing daftar.
  • Kanggo mbungkus prosedur ndaftar, sampeyan kudu konfirmasi alamat email sampeyan
  • Ngonfirmasi data kontak bakal njamin sampeyan nganggep Email sampeyan diwenehake, lan data rekaman dhewe dikirim menyang sampeyan, verifikasi iki paling apik rampung langsung.
  • Jeneng asli sampeyan diwajibake kanggo dhaptar amarga iki ndadekake hubungan karo individu sing luwih gampang lan luwih praktis. Jujulen tartamtu bisa dicekal kanggo mbantu nyegah individu saka nggawe rekaman palsu utawa ngapusi.

Saiki ayo ndelok sawetara Webtalkfitur paling inovatif:

Sawetara Fitur Inovatif saka Webtalk

Sampeyan Bisa Ing Webtalk Atur Kontak Ing Grup

Ing Facebook, sampeyan ora diidini kanggo ngisolasi kulawarga, kanca, lan kontak profesional. Facebook nyimpen kabeh kontak sampeyan ing kategori siji, sing bisa nemen nesu yen sampeyan ora pengin nuduhake foto kulawarga karo kontak bisnis.

At Webtalk sampeyan bisa ngatur kontak minangka kanca, kulawarga, utawa profesional, supaya kanthi pamisah iki, sampeyan bisa nggawe Webtalk sing padha karo Facebook - kanggo kulawarga lan kanca-kanca - lan LinkedIn - kanggo kontak pro - ing salah sawijining titik.

Sampeyan uga bisa nyelehake kontak bisnis luwih akeh menyang klien, partner, panyedhiya layanan, kolega dll. Sampeyan uga bisa ngatur kontak karo tags ditelusuri.jujur Webtalk Review - Hukuman gedhe utawa kesempatan gedhe? 3

Sampeyan bisa ing Webtalk Ngontrol Panjenengan Sumber Berita

Ing Facebook, sampeyan ora diijini ngontrol newsfeed sampeyan, lan bubar, iklan sing tambah akeh sing digabung karo newsfeed Facebook. Apa wae sing dituduhake ing timeline Facebook sampeyan ora diwenehake marang saben kanca, kajaba yen sampeyan nuduhake sing bisa ndeleng kanthi bebas.

kanthi Webtalk lan Newsfeed dipatenke, sampeyan bisa nuduhake kiriman pribadi sing gegandhengan mung kanggo kanca, kiriman sing gegandhengan bisnis mung kanggo pelanggan, kiriman bisnis sing terkait, etc.

Sampeyan uga bisa nambah tag eksplisit, njaluk mung kiriman video - nggunakke alternatif kustomisasi sing beda kanggo saluran apa sing dikarepake sampeyan ndeleng.

jujur Webtalk Review - Hukuman gedhe utawa kesempatan gedhe? 4

Webtalk saben

Iki ngendi kabeh bakal narik, utamanรฉ yen sampeyan lagi ing platform kanggo tujuan bisnis utawa kanggo njaluk posisi proyek sing dikarepake. Sampeyan kudu dicatet menawa fitur affiliate platform sosial inovatif iki kagandhรจng karo fitur premium iki Paket ganjaran banget.

Sampeyan bisa uga kepengin weruh fitur sing pantes diarani minangka "premium" ing platform iki nalika wis disebutake fitur unik sing ana hubungane karo platform iki sing ora ditemokake ing platform sosial liyane. Gambar ing ngisor iki nuduhake dhasar apa sing kudu ditawarake:


Webtalk Paket Keanggotaan Premium

Elinga yen rega kanggo anggota pro babagan setengah saka LinkedIn sing ndadekake banget competitive.

Akeh Fitur liyane ing Pembangunan

Webtalk bubar kacarita sing akeh fitur anyar sing dikembangake. Platform saiki wis ana ing pengujian beta, lan fitur anyar tansah diumumake kanggo kasenengan saka para pangguna yuta 3 kaya Mei 2019. Sebagean saka highlights iki kalebu:

  • NEWSROOM (situs perusahaan)
  • SOCIALCPX (program affiliate reward rewrite)
  • Webtalkplatform iklan layanan dhasar
  • Webtalk Halaman kanggo entertainers & businesses
  • Webtalk Aplikasi Mobile
  • Webtalk Verifikasi - Skor Kredibilitas Universal ID dibangun ing blockchain
  • Freelance - alat kanggo ngedol wektu sampeyan saka Webtalk profile
  • Toko - alat kanggo ngedol produk lan layanan saka Webtalk page
  • The Webtalk Marketplace, powered by teknologi paten sing ditemtokake paten - nemokake lan ngrekrut manawa / perusahaan utawa tuku produk saka panganggo sing diverifikasi ing jaringan
  • akeh fitur liyane...

Webtalk Program Afiliasi - SocialCPX Dijlรจntrรจhakรฉ

Daftar kualifikasi untuk bonus tingkat 5

Webtalkpara pendiri wis janji bakal nuduhake nganti setengah saka pendapatan perusahaan karo pangguna liwat program affiliate sing inovatif lan apik banget sing disebut SocialCPX. Beta-afiliasi sing nduweni kualifikasi kanggo program rewarding paling dhuwur (sing disebut "bonus 1 yuta") bakal entuk% 10 income diprodhuksi dening generasi 5 jaringan referral salawas-lawase. Individu sing bakal gabung sawise Beta mati bakal entuk dhuwit revenue% 10 saka referrals langsung.

Sampeyan bisa ngestimasi potensial sampeyan nggunakake nggunakake iki kalkulator income canggih kanggo Webtalk. Sampeyan bakal ngerti yen sampeyan bisa karo Webtalk entuk saperangan ewu dolar saben sasi kanthi ngundang wong 20 menyang jaringan.

Sampeyan disaranake sampeyan melu ing beta supaya bisa nduweni kesempatan affiliate 5. Iki mesthine minangka salah sijine Webtalkutama ing kompetisi.

Sawetara Pros lan Kepentingan Webtalk:

Pros saka Webtalk

  • Gratis kanggo gabung.
  • The Webtalk platform dikembangake kanthi akeh pengalaman lan pangaturan dhewe sing wis buktiaken.
  • Sampeyan duwe kemampuan unik kanggo nggunakke platform kanggo kabutuhan pribadi lan profesional.
  • Sampeyan bisa ngontrol apa sing katon dening kontak.
  • Pendiri sangat aktif ing platform lan menehi tutorial lan postingan video kanggo ngewangi para panganggo anyar.
  • Sampeyan bisa nggabungake Webtalk program afiliasi - SocialCPX - gratis. Keuntungan urip 10% panggabungan income liwat tingkat referensi 5 (kanggo mitra beta) minangka tawaran loma lan bermanfaat. Akeh organisasi MLM sing bakal ngisi biaya kanggo sasi kanggo sasi kanggo menehi akses menyang program kasebut.

Cons of Webtalk

  • Sampeyan isih ing Mode Beta, lan adaptasi iki ora nuduhake apa sing diwenehake karo versi pungkasan.
  • Fitur kunci sawetara ora kasedhiya ing versi Beta.
  • Iku tantangan kanggo mangerteni yen platform sosial iki bakal dadi prestasi sabanjure - iku tanpa pamrih nyedhiyakake pasar sing paling kompetitif karo sawetara platform sing wis ditetepake kanggo padu karo.

Is Webtalk Asli utawa Scam?

Webtalk nduweni kaluwihan prinsip 2 liwat Facebook, Google+, Pinterest, lan macem-macem platform sosial sing nggawe iku luar biasa lan memang asli:

Advantage 1:

Nalika sampeyan nuduhake foto, postingan, lan liya-liyane ing Facebook, kabeh kanca bisa ndeleng. Mbayangno skenario ngendi ana sawetara gambar sing kudu ditampilake mung kanggo kulawarga sampeyan, lan sampeyan ora perlu manajer sampeyan ndeleng, lan mbok menawa ana postingan sing kudu dituduhake karo rekan bisnis sing sampeyan ora perlu anggota kulawarga sampeyan ndeleng. Sing sampeyan bisa nemtokake Webtalk.

Advantage 2:

Kasunyatane, Facebook lan Google ngasilake miliaran dolar saka iklan ing platform masing-masing, tanpa pecahan sing dialokakake kanggo pangguna.

Kabeh iku dianggep, sampeyan nggawe feed (karo kiriman lan gambar sing sampeyan bareng) lan lalu lintas (nalika sampeyan nggawa kanca karo sampeyan menyang platform lan banjur individu 'kaya' kiriman), tanpa prasetya sampeyan iki platform sosial, ora bakal ana pengumpulan wong kanggo ngiklanake. Nanging, sampeyan ora duwe apa-apa! Ora dime! Dadi, sampeyan ora bisa nggarap! Webtalk iki dirancang kanggo mangerteni lan ngatasi masalah iki kanthi tepat.

On Webtalk, nalika sampeyan nampa wong minangka kontak sampeyan, sampeyan menehi label marang koneksi sing padha, dheweke nduweni panggonan (kulawarga, kolaborator, kanca, dll.).

Sabanjure, nalika sampeyan nuduhake pos, sampeyan bisa mriksa kategori wong sing bakal diwenehi menyang data iki lan ora.

Sapa sing Webtalk Pendiri?

jujur Webtalk Review - Hukuman gedhe utawa kesempatan gedhe? 7

Webtalk pendiri yaiku RJ Garbowicz (CEO), Andrew Peret, Basit Hussain, Jeff Catherell lan Jamie Pews.

About the Founders

miturut kaca profilnya, RJ Garbowicz minangka pangadeg, CEO lan Ketua Webtalk, kang didegake ing 2011. RJ tanggung jawab nyetel strategi produk lan arah sakabรจhรฉ kanggo perusahaan. Dheweke ndadekake desain lan pangembangan Webtalkproduk lan layanan.

RJ minangka pengusaha serial kanthi meluncurake perusahaan teknologi papat sadurungรฉ karo rong klub. Dheweke sinau desain web ing St Petersburg College lan njabat negarane minangka teknisi radar avionik kanggo Garda Nasional Tentara IL.

Iki kok Webtalk iki digawe ... kasebut RJ Garbowicz:

"Misi pribadiku ing babagan urip yaiku peran gedhe kanggo ngrampungake kamiskinan global lan ketimpangan pendapatan kanggo mbantu nyiptakake kualitas hidup sing luwih apik kanggo donya.

Webtalk minangka alat kanggo ngidini dhewe lan tim kanggo nindakake misi iki kanthi menehi wirausaha lan profesional kanthi piranti sing luwih akeh kanggo nggawe sukses ing skala global.

Webtalk uga menehi wektu lan sumber daya (10% kabeh Webtalk keuntungan) kanggo mbiyantu perusahaan wiwitan nirlaba kanthi liwat Webtalk Yayasan (pirsani ngisor kanggo rincian) "

Iku bebarengan bukti kasebut Webtalk wis nyoba dadi Facebook, LinkedIn, lan Amazon.

Liyane final

Webtalk minangka jawaban kanggo fitur sing kita kepรฉngin, nanging ditolak dรฉning raksasa media sosial. Pendekatan inovatif iki sambungake meh kabeh aspรจk pamasaran digital lan sales langsung menyang siji platform. Uga, gabung ing platform iki mesthekake sampeyan entuk anggere sampeyan melu program rujukan.

Supaya apa sampeyan mikir babagan platform iki? Ninggalake komentar sampeyan ing ngisor iki ...

jujur Webtalk Review - Hukuman gedhe utawa kesempatan gedhe?
jujur Webtalk Review - Hukuman gedhe utawa kesempatan gedhe? 8

Webtalk iku platform inovatif sing diundang. Iku jaringan sosial lan bisnis sing nggambarake persamaan karo Facebook, LinkedIn, lan Amazon sing gegandhengan

Rating Editor:
4.6
Nuduhake yaiku ngrawat ...

Ninggalake Komentar