Webtalk Quotes

Webtalk ora liya jaringan sosial, dadi masa depan Internet ing sak panggonan, diatur karo kontrol ing tangan sampeyan.

RJ Garbowicz, 2019

Iku kaya ing awal Facebook lan dadi kanca karo Zuckerberg kajaba iku Facebook luwih apik lan Zuckerberg luwih

Jacques-Louis Kreiss, Webtalk stars Team pangadeg, 2019

Webtalk bakal rauh dadi app sing sampeyan priksa dhisik nalika sampeyan tangi, kanthi acak sadina-dina, lan pungkasan ing sadurunge amben.

RJ Garbowicz, 2019

Luwih aku nggunakake Webtalk aku luwih seneng kaya Facebook, nanging aku uga salah.

Jacques-Louis Kreiss, Webtalk Bintang tim pangadeg, 2019

Iku arang banget sing apa wae sing nggawe aku ora bisa ngomong lan aku kudu ngomong Webtalk wis rampung. Jumlah regane Webtalk nawakake gratis iku cukup dipercaya.


Kevin Harrington, Pendiri AS misuwur ing TV lan Mantan Shark ing ABC's Shark Tank

Kita mbangun komunitas maya kanggo generasi bakal manggon, bisa lan muter.


RJ Garbowicz, 2018

Webtalk yaiku teknologi paling ngganggu saka 21st Century.

RJ Garbowicz, 2018

Kita ora nyiptakake roda, kita mung nggawe babak tinimbang kothak

RJ Garbowicz, 2018

Wong sing paling sugih ing cemilane ora masalah karo aku. Lungo ing wayah bengi ngucapke matur nuwun sing apik, sing penting kanggo aku.

Steve Jobs, dikutip dening RJ Garbowicz, 2018

Wong-wong sing gak cukup kanggo mikir sing bisa ngganti donya, biasane wong-wong sing nggawe.

Steve Jobs, dikutip dening RJ Garbowicz, 2018

Aku dadi rahayu minangka bocah enom kanggo nggoleki makna sejatine urip, sing mung bisa ninggalake donya luwih apik tinimbang sampeyan nemokake.

RJ Garbowicz, 2018

Kita digawe Facebook sugih lan apa ganjaran kita? Shadow Banned Censored Blocked Manipulated And No rewards! Punika solusi sing luwih apik ...

Bruce Nelkin LMT, 2018

Iku papat perkara sampeyan kudu nindakake saben dina ...
1) Nggawe Wong Seneng
2) Sinau Soko
3) Have Fun
4) Becik Banget

RJ Garbowicz, 2018

Mung dina iki kajujuran lan yen sampeyan nindakake soko sing sampeyan tresna, sampeyan ora bakal bisa ngerjakake dina urip. Mesem-obyane pancet banget!

RJ Garbowicz, 2018

Wawasan lan semangat saka siji wong sing diterusake dening akeh liwat percaya, prihatin, integritas, kejujuran lan transparan bisa ngganti donya luwih becik biyen sampeyan bisa kerja keras saben dina lan ora bakal nyerah

RJ Garbowicz, 2018

Sanalika kita mbayar luwih saka $ 600 / taun luwih saka wong 2.2M, kita bakal ngalahake Walmart minangka majikan paling gedhe ing donya!
Sing bakal dadi dina sing paling nggumunake ngerti kita mbantu wong kanggo nyedhiyani kulawargane tanpa njupuk saka kulawargane.

RJ Garbowicz, 2018

We are not here to make buck quick, we are out to change world, which takes time, patience and bulletproof execution.

RJ Garbowicz, 2018

Webtalk wis nggawe apa sing bakal dadi gratis sing paling apik program affiliate ing sajarah, nanging pungkasane, pilihan iku kagungan yen sampeyan pengin njupuk kauntungan saka utawa ora.

RJ Garbowicz, 2018

Urip iku gelombang pasangsurut. Sampeyan bisa nindakake apa-apa lan drown, utawa sampeyan bisa nggoleki panggonan sing luwih dhuwur lan nonton nyawa sampeyan kanthi nalika sampeyan muter aman, utawa sampeyan bisa numpak pangerten gelombang sing ora bisa ngontrol urip nanging sampeyan bisa ngontrol kebahagiaan sampeyan. Numpak gelombang!

RJ Garbowicz, 2018

Webtalk yaiku kaya anggur sing apik kanggo ngurmati lan sabar.

Candice Keller, 2018

Tugas mung kanggo urip sampeyan yaiku ninggalake donya panggonan sing luwih apik tinimbang sampeyan nemoni.

RJ Garbowicz, 2018

Pangguna Facebook iku paling gedhΓ© sing ora dibayar ing sajarah. Webtalkgratis SocialCPX.com affiliate program sharing revenue bakal ngilangi masalah kasebut kanggo wong-wong sing milih kanggo nggayuh keuntungan kasebut.

RJ Garbowicz, 2018

Yen sampeyan bisa ngimpi, sampeyan bisa nindakake! Grit minangka kunci sukses.

RJ Garbowicz, 2018

Beverly Hills surreal. Ferraris kaya Hondas ing Florida. Liyane dina gedhe ketemu wong.

RJ Garbowicz, 2017
Nuduhake yaiku ngrawat ...

1 panginten ing "Webtalk Kuotasi "

Ninggalake Komentar