Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2019-05-15

WEBTALK UPDATE: Jam 10 TO LAUNCH DASHBOARD REFERRAL BARU!

* NEW & IMPROVED Antarmuka Panganggo
* Video Link Added
* Checklist Kualifikasi Ditambah (kanggo komisi entuk)
* Kalkulator Pendapatan Ditambahake
* Panjenengan Referrer Ditambah

MORE COMING SO ...

* Bar Kemajuan Bonus 1M (Checklist nyengkuyung penghargaan. Bar progres bakal nampilake hadiah ganjaran bonus)

* Dasbor Pembayaran (awis metu komisi sampeyan !!!!)

* Re-ngenalke Email Inviter (gmail, hotmail / live, yahoo) + manual

* Anyar SocialCPX Landing Page and Enrollment Affiliate Onboarding

* Newsroom

* Welcome Tutorials & Feature Training

* Priksa Langkah Miwiti

* Video anyar !!!

MORE COMING THIS SUMMER / FALL (estimated) ...

*Webtalk dadi multilingual (Spanyol, Perancis, Jerman lan Arab bakal dadi terjemahan pisanan sing urip)

*Webtalkplatform iklan swara layanan (nglakokake kampanye iklan kanthi target Webtalk)

* PAGES kanggo Business & Entertainers

*Webtalk Credits

MERAWATI WANITA 2019 (kira-kira) ...

* Chat Group
* Grup-On-Demand
* Aplikasi Ponsel
* File / Album

Sumber: https: // www.webtalk.co / n / 429544

Nuduhake yaiku ngrawat ...

Ninggalake Komentar