Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2019-05-14

Aku seneng ngumumake yen aku bakal ngandika ing Ignite Tampa Bay ing Juni 6th babagan Future AI & Robotics, lan impact ekonomi ing proyek.

Iki minangka topik sing penting banget kanggo kula, lan dunya, kayata teknologi terus ngganti buruh manungsa.


Ignite mirip karo Ted Talk. https://ignitetampa.org

Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2019-05-14 1

Sumber: https: // www.webtalk.co / n / 429201

Nuduhake yaiku ngrawat ...

Ninggalake Komentar