Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2018-08-23

Yen ana swara sing apik banget, mesthine ...

Nanging, yen ana sawetara manfaat kanggo informasi sing ditampa kanthi sengaja, IMO, amarga sampeyan ora pengin nyasarake kesempatan sing nyata.

Sinau kesempatan kejiwaan sing nyata supaya sampeyan ngerti apa sing bakal katon nalika kesempatan anyar muncul. Profesional investor bali wong, produk-solusi ngrampungake, traksi, kesempatan pasar gedhe utawa kabeh ndhuwur gumantung ing tataran.

Yen sampeyan ngetokake dhuwit cilik lan wektu, aku bakal ngobrol kaya investor profesional lan nggawe pegawe kanggo ngurangi risiko sampeyan.

Elingi, saben wektu sampeyan ningkatake kesempatan sing gagal sampeyan bakal kelangan kredibilitas karo jaringan lan sampeyan kudu mbangun maneh. Mulane, saranku milih kesempatan sampeyan kanthi wicaksana.

PS: Iki kok Webtalk wis ora lan ora bakal njaluk dhuwit kanggo dadi bagian saka kita program affiliate.

Program kita bakal rampung gratis.

Kesempatan karo Webtalk wis entuk awal (sing wis rampung yen sampeyan maca iki) lan mbangun jaringan ngubungake kanthi ngundang wong-wong menyang masa depan komunikasi (ya, aku ngomong ngundang wong Webtalk πŸ˜‰).

Kanthi ngewangi kita tuwuh komunitas kita, kita nuduhake revenue kita karo sampeyan kanggo urip. Kaya pesaing sing paling gedhé ing papan kasebut, dhèwèké kudu mbangun basis data panganggo sing gedhe kanthi nyawisaké layanan gratis sing dikarepaké wong nganggo saben dinten. Sawise gol kasebut rampung, dhuwit saka iklan lan fitur premium bisa digawe nalika wong-wong mau mbayar kanggo entuk pamirsa gedhe.

Tujuan kita saiki yaiku kanggo nggawe produk gratis sing saestu mbantu para profesional bisnis cilik ngatur hubungan sing luwih apik, pungkasane ngewangi nggawe luwih sukses.

Ing mangsa sing adoh, kita ngilangake mlebu log sosial, piranti manajemen kontak XCRUMUM "SocialCRM" anyar lan akeh fitur liyane.

Sawise iku stabil, kita ngetokake sindikasi kabar sosial supaya sampeyan bisa ngirim saka Webtalk kanggo kabeh jaringan sosial utama bebarengan. Kita uga meluncurake platform video anyar karo rencana kanggo video urip.

Kita uga duwe EventWave ing pembangunan, yaiku Webtalkutusan, acara, lan aplikasi panggung sing digulung dadi siji. Iku apik tenan.

Kita uga bakal nggelar saluran pribadi kita lan platform klub umum sing kaya Slack nggabungake grup kanthi paywall pilihan ngendi pangguna bisa ngisi ragad anggota kanggo wong Gabung klub virtual.

Alat kolaborasi kita bakal kaya Google Drive uga Newsfeed ing ngendi sampeyan bisa kolaborasi karo editing wektu nyata ing file langsung saka newsfeed.

Webtalk wis akeh produk ing macem-macem tahapan pembangunan ...

Pro - fitur premium

Kaca-akun kanggo Bisnis lan Celebs

SocialCPX -Webtalkgratis program afiliasi sing nuduhake revenue karo sampeyan, Webtalk's pengguna

Verifikasi - Skor Kredibilitas Universal ID dibangun ing blockchain

Freelance - alat kanggo ngedol wektu sampeyan saka Webtalk profile

Toko - alat kanggo ngedol produk lan layanan saka Webtalk page

Pasar, powered by teknologi telusur paten sing ditemtokake - nemokake lan ngrekrut manawa / perusahaan utawa tuku produk saka panganggo sing diverifikasi ing jaringan

Proyek - layanan gratis

App Store -Integrate apps with your Webtalk akun kaya Dropbox, CRM kayata SalesForce, Slack lan akeh liyane.

Admin-Atur admin menyang akun pribadi, profesional lan bisnis

Webpay - platform perbankan lan pembayaran internal kita

Webtalk Koin - mata uang crypto kita dhewe

Crowdfunding - alat kanggo bisnis ngunggahake dhuwit Webtalk

Pengembang - platform API publik kita ing ngendi perusahaan liyane bisa mbangun ing ndhuwur Webtalk

We have $ 6.5MM invested and that's just the beginning.

Swara 5-Taun wis mlebu ing planning / bangunan Webtalk, lan strategi rollout, kanggo nggawe apa ...

Ekonomi global Decentralized

Tujuan kita dadi tujuan kanggo nggawe bisnis online.

Sajrone riset kita nemokake cara mung kanggo ngrampungake gol iki yaiku kanggo ngatasi masalah komunikasi paling gedhe ing donya ... manajemen kontak.

Kabeh sesambetan duwe nilai lan tahapan sing beda, sing ora dicermine ana ing ngendi wae online.

Sumber: https: // www.webtalk.co / n / 4437

Nuduhake yaiku ngrawat ...

1 panginten ing "Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2018-08-23 "

Ninggalake Komentar