New Google Slides presenting Webtalk

The Webtalk kantor ing St Petersburg, Florida, mung nggawe publik anyar, polesan, slide presentation kanggo Webtalk.

Yen sampeyan pengin nuduhake slide iki ing situs web utawa blog, nyalin ... Waca liyane

Ngerti pora? (Tip ngubungake) πŸ‘

Apa sampeyan ngerti: Yen sampeyan ngundang kontak menyang Sambungake utawa Tindakake sampeyan Webtalk, kita nuduhake nganti 50% revenue kita karo sampeyan kanggo LIFE?

Apa sampeyan ngerti: Sing Webtalk nyedhiyani sampeyan kanthi ... Waca liyane

Ngerti pora…

NGERTI PORA…

Webtalk'Magic Newsfeed' ngijini sampeyan ngirim teks, foto, video lan file?

Lan ... ngidini sampeyan ngirim blog umum kaya Twitter, utawa menyang pribadi sampeyan ... Waca liyane

RJ Garbowicz babagan WebtalkCRM Sosial dan Newsfeed generasi mendatang

RJ Garbowicz babagan WebtalkCRM sosial lan generasi sabanjure Newsfeed 7

Webtalk'SocialCRM' paten-pending lan Newsfeed generasi sabanjure dibangun kanggo ngatasi loro masalah Internet paling gedhe ing dunya ... fragmentasi kontak,

... Waca liyane

Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2018-10-05-3

WELCOME KANGGO WEBTALK!

Webtalk wis thukul saka praktis nul menyang saklawasΓ© 1M pangguna ing rong sasi!

$ 7MM lan pirang-pirang taun wis nandur modhal kanggo mbangun lan nambah maneh internet konsumen ... Waca liyane