New Google Slides presenting Webtalk

The Webtalk kantor ing St Petersburg, Florida, mung nggawe publik anyar, polesan, slide presentation kanggo Webtalk.

Yen sampeyan pengin nuduhake slide iki ing situs web utawa blog, nyalin ... Waca liyane

RJ Garbowicz babagan WebtalkCRM Sosial dan Newsfeed generasi mendatang

RJ Garbowicz babagan WebtalkCRM sosial lan generasi sabanjure Newsfeed 2

Webtalk'SocialCRM' paten-pending lan Newsfeed generasi sabanjure dibangun kanggo ngatasi loro masalah Internet paling gedhe ing dunya ... fragmentasi kontak,

... Waca liyane