Radio Komersial kanggo Webtalk

Webtalk nduweni komersial radio anyar:

"Bosen kabar sampeyan diwenehi spam, forwards lan iklan?

Bosen mbuwang wektu ing postingan sing ora katon dening wong sing dikarepake

... Waca liyane