Webtalk Kalkulator Pendapatan

Carane akeh wong sing bisa diundang Webtalk?

# direct referrals:

In 2020, sampeyan bisa nyana $0 kanggo $0 saben sasi*.
In 2025, income saben wulan kudu dianggo $0 lan $0*.
By 2030, revenue forecast sampeyan dumunung ing antarane $0 lan $0 saben sasi*.

Warning: ramalan revenue iki kanggo Webtalk pangguna beta sing gabung Webtalk sadurunge peluncuran resmi lan nduweni kualifikasi kanggo 5-undakan program affiliate.

Kepiye revenue iki diitung?

Ing hipotesis kita sing kurang, kita nimbang Webtalk bakal duwe Γ©volusi sing mirip karo LinkedIn, tambah saka 2,000,000 menyang 200,000,000 ing taun 10 wiwit saiki (2019) karo revenue rata-rata saben pangguna aktif saka $ 0.50 nganti $ 5.00 ing taun 10. Kita nimbang sing setengah saka kabeh kedhaftar bakal aktif lan jaringan affiliate 5 sampeyan bakal tuwuh setengah cepet Webtalktotal pangguna basa.

Ing hipotesis dhuwur kita, kita nimbang Webtalk bakal duwe Γ©volusi sing padha karo Facebook, sing luwih dhuwurΓ© saka 2,000,000 menyang 2,000,000,000 ing taun 10 wiwit saiki (2019) karo revenue rata-rata saben pangguna aktif saka $ 1.00 nganti $ 10.00 ing taun 10. Kita nimbang sing setengah saka kabeh kedhaftar bakal aktif lan jaringan affiliate 5 sampeyan bakal tuwuh setengah cepet Webtalktotal pangguna basa.

* wewaler: kalkulator iki mung kanggo tujuan pendidikan. Ora ana Webtalk utawa kita minangka afiliasi bisa nawakake garansi apa wae ing tingkat pendapatan sing bakal digawe karo Webtalk.

Pakar Tip
Iki minangka keuntungan yen sampeyan gabung Webtalk saiki:
  • Kurang potensial pertumbuhan: langit iku wates
  • 50% bareng bareng kanggo urip tinimbang 10% yen sampeyan gabung sawise peluncuran resmi
  • Entuk ing Tingkat 5 saka rujukan (unik ing industri)
  • Persaingan sing kurang nganti Webtalk dadi umum. Ngundang puluhan utawa atusan wong Webtalk saiki luwih gampang tinimbang saiki.
  • Akeh kesempatan sing durung dimupangatake: dadi sing pisanan nggawe Kaca kanggo subyek utawa industri sing populer lan seneng tuwuhing virus nalika Webtalk dadi umum
  • Tuwuh ing ngisor iki lan dadi sukses Webtalk Influencer kanggo taun-taun teka. Titik sing mbukak!
  • Akeh liyane ganti urip kesempatan!

Gabung Webtalk Saiki lan Mulai Mbangun Jaringan Panjenengan

Nuduhake yaiku ngrawat ...

1 panginten ing "Webtalk Kalkulator Pendapatan "

Ninggalake Komentar