Webtalk FAQ

Komprehensif kita Webtalk FAQ ... Rawuh rauh.

Is WebTalk a scam?

Sapa sing konco WebTalk?

ora WebTalk rencana kanggo nelukake jagad?

WebtalkTujuan utama kanggo Decentralize Virtual Economics, miturut pendirinya.

Nalika bakal WebTalk bakal diterjemahake ing basa aku?

Apa Programming Language ora Webtalk nggunakake?

Webtalk nggunakake Angular lan Nativescript kanggo mburi ngarep. Kanggo mburi mburi, Webtalk gumantung ing Clojure, Node, OrientDB, NginX, Docker, AWS, Beanstalk, S3, Salt, ElasticSearch lan Jenkins.

bakal Webtalk duwe kriptocurrency dhewe?

Kemungkinan, Webtalk bakal duwe kriptocurrency dhewe. Ing 2018, Webtalkpangadeg RJ Garbowicz nyatakake wong-wong mau arep nulis kabeh akun afiliasi ing Blockchain Technology karo kontrak pintar supaya bisa didol lan ditransfer kaya bisnis liyane

bakal Webtalk nampa Virtual Reality (VR)? Bakal Webtalk nampi Reality Augmented (AR)?

miturut tawaran proyek iki, Webtalk rencana kanggo nggarap rapet karo Magic kabisat, perusahaan startup khusus ing Augmented Reality.

Nuduhake yaiku ngrawat ...