Webtalk ing Tindakan Aksi ABC

dina iki Webtalk ditampilake ing ABC Action News. Nonton kabeh rekaman ing kene.

ABC Newscaster 1: "Esuk iki kita arep nggawa sampeyan nang perusahaan teknologi lokal, Webtalk - sing pracaya ... Waca liyane