Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2019-05-09-1

WEBTALK UPDATE: LOTS OF NEWS NEWS !!!

1.
Yen everyone nuduhake mung ONE (1) PRO customer saben wulan (100% avg bulanan wutah), kita ing trek kanggo bakal mbayar metu liwat $ 20MM saben sasi ing komisi ... Waca liyane