About Webtalk Inc, ing Perusahaan

Webtalk's Mission

Ngapikake kualitas urip liwat teknologi sing luwih apik.

"Teknologi kudu bisa kanggo sampeyan, ora kanggo teknologi."

wekasanipun, Webtalk yakuwi nyedhiyakake "ngatur lan ngleksanakke informasi, masyarakat, lan bisnis ing donya kanggo nggawΓ© ekonomi virtual global sing aman", miturut pendirinya RJ Garbowicz. Ing statement misi sing luwih anyar, RJ Garbowicz nambahake manawa tujuane kanggo "mbangun komunitas global sing adhedhasar kepercayaan".

About Webtalk Inc, Perusahaan 1

WebtalkMantra

Komunikasi luwih apik

Alternatif taglines: "Kang sosial kebayar gedhe", "Internet, reimagined".

Webtalk's Drive

Kabeh sing kita tindakake saka ngewangi wong njaga sesambungan, tuwuh anyar, nggawe karir lan sukses bisnis, kanggo nuduhake revenue kita karo para pengguna, kanggo Yayasan kita, adhedhasar misi kita kanggo mbantu wong liya ningkatake kualitas urip. Kita ora bisa mikir cara sing luwih apik kanggo nglampahi umur kita.

Kenapa kita perlu Webtalk saiki

Dealmakers kaya awakku (pengusaha, investor, sales reps, recruiters, marketers, makelar, dll.) Duwe TRESNA SENGIT hubungan karo LinkedIn. Kita seneng akses riset duwe akses cepet menyang resume, nanging sengit kasunyatan sing kita ora bisa ngatur kontak, komunikasi lan kolaborasi karo koneksi kita adhedhasar nilai lan panggung. LinkedIn Luwih akeh regane sawise elmu paneliten, nanging bisa uga luwih akeh. Jaringan profesional minangka gerbang kanggo nindakake bisnis minangka langkah alami sabanjure ing proses jaringan kasebut.

Nanging, Microsoft entuk LinkedIn ($ 26B) lan tindak arah ngelawan dadi Facebook liyane, ninggalake kesempatan pasar sing akeh lan isih akeh mbukak kanggo Webtalk.

Nuduhake yaiku ngrawat ...

1 panginten babagan "About Webtalk Inc, Perusahaan "

Ninggalake Komentar