Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2019-04-30

WEBTALK ATURAN

Greyed Out Webtalk Logo = Rawuh

Black / Dark Grey Logos = Kompetisi Non-Sosial Jaringan

Aku seneng banget babagan Fitur PRO anyar & Referral Baru... Waca liyane

Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2019-04-19-2

5G urip ing negara 3, nanging kita isih butuh jawaban babagan risiko kesehatan

5G urip ing negara 3, nanging kita isih butuh jawaban babagan risiko kesehatan

Aku ngerti pitakonan nyata kene bakal mbangun ... Waca liyane