Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2018-10-26-2

WEBTALK UPDATE AFFILIATE:

Saiki Webtalk iku Beta testing, sing tegese nyedhiyakake layanan gratis sing gedhe-gedhe minangka prioritas kita, lan ora pamrentahan.

Revenue generation is planned ... Waca liyane

Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2018-10-23

APA WEBTALK?

Opo Webtalk saiki dina iki beda banget tinimbang mangsa sing wis kita rencanakake. Perlu sawetara taun riset lan pangembangan kanggo arsitek lan ngrancang sistem siji ... Waca liyane

Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2018-10-20

WEBTALK UPDATE: KAMU SAIKI MANGKAT KELAS 1.2 USERS & KAMI SAIKI SAIKI NGGABUNGKAN ONE OF THE TOP 32,000 SITES IN THE WORLD BY AMAZON ALEXA!

Ana luwih gedhe NEWS ON THE HORIZON!


TECH UPDATE: ... Waca liyane

Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2018-10-19

WEBTALK UPDATE: We are located and fixed the issue that caused the connection issues. Sawijining pengguna wis nginstal bot kanggo nampa otomatis lan njaluk kanthi otomatis pangguna minangka sambungan.

Minangka ... Waca liyane