Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2018-09-30-3

10 WEBTALK KABEH YOU KUWAJATI:

1) We are Beta testing and you are WebtalkBeta penguji πŸ™‚

2) Webtalk yaiku produk sing dibangun kanggo menehi donya, sampeyan, maneh CONTROL liwat organisasi sing luwih apik, ... Waca liyane

Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2018-09-30

WEBTALK UPDATE: Bubar, akeh pangguna wis takon yen bakal ana cara liya kanggo nggawe dhuwit Webtalk liyane saka entuk revenue revenue saka referrals.

Nalika sampeyan ora ... Waca liyane