Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2018-07-02

Ing update warta semi-rahasia dikirim dina iki Webtalk profile, RJ Garbowicz annouces ing ngisor iki:

  • Webtalk mbukak $ 5MM Series A
  • Webtalk perkiraan kanggo nyimpen dealmaker
... Waca liyane