Webtalk Update dening RJ Garbowicz - 2018-06-28

As Webtalk cepet nyedhaki pangguna 50,000 sak Beta, dadi kesenenganku ngumumake sampeyan sing kita ngarepake metu saka Beta ing rong wulan sabanjure sawise pasangan luwih utama ... Waca liyane